Információk

  2013.01.10 - Tájékoztató

Tisztelt Pénztártagunk!

Mint az köztudott, pénztárunk munkáltatói tagjának neve Nemzeti Adó- és Vámhivatalra, NAV-ra, változott. Az ADOSZT Egészségpénztár 2012.december 18-i küldött-közgyűlése, követve a változásokat, a pénztár nevének NAVOSZ Egészségpénztárra történő változtatásáról döntött. A névváltozás a Fővárosi Törvényszék bejegyzésének dátumával válik hatályossá. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Fővárosi Törvényszék a névváltozás nyilvántartásba vételének időpontjától, ... Tovább  2011.12.14 - Fontos

Tájékoztatjuk a tisztelt pénztártagjainkat, hogy jogszabályváltozás miatt 2012. január 1-től az egészségpénztár nem nyújthatja az alábbi szolgáltatásokat:
-fürdőszolgáltatás,
-egészségügyi és gyógyüdülés,
-sporttevékenység,
-rekreációs üdülés,
-életmódváltozást elősegítő szolgáltatás(méregtelenítő kúra, lébőjtkúra, preventív kúra mozgásszervi panaszok megelőzésére, fogyókúraprogram).

A fenti szolgáltatások 2011. december 31-ig történő igénybevé... Tovább  2011.05.02 - Tájékoztató!

Tisztelt Pénztártagok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Pénztárunkhoz a mai naptól a panasz@tordaimadoszt.t-online.hu e-mail címen is benyújthatják panaszukat, melyre a "Panaszkezelési szabályzat"-nak megfelelően tesszük meg intézkedésünket.

ADOSZT EgészségpénztárElőző oldal      Következő oldal